5 gode råd til brugen af dildoer

28 september 2017 Camilla Skøtt
5 gode råd til brugen af dildoer

Har du, ligesom mange andre danske kvinder, en dildo i sengeskuffen? Sammen med Belugi,dk (https://www.belugi.dk/til-hende/til-hende/dildoer) har vi lavet en liste med 5 gode råd til dig, der gerne vil have den optimale fornøjelse med din dildo. Se dem her:

1) Brug altid en god glidecreme sammen med din dildo. Hvis du har en silikonedildo, så bør du bruge vandbaseret glidecreme, mens en glasdildo har bedst af silikonebaseret glidecreme.

2) Har du ikke helt vænnet dig til at bruge dildoen endnu, så husk, at du ikke behøver bruge hele dildoen. I starten kan du nøjes med at bruge hovedet til at stimulere klitoris, og så kan du prøve dig frem stille og roligt, når du er tryg ved situationen.

3) Rengør din dildo grundigt efter brug – især hvis du har brugt den analt. Der kan samle sig mange bakterier i dildoen, og da de fleste dildoer (pånær dem i træ) er vandtætte, så kan du roligt vaske den med varmt vand og en mild sæbe. Vil du være helt sikker på, at bakterierne er væk, kan du bruge en særlig desinficerende spray, der er udviklet til sexlegetøj.

4) Opbevar din dildo på et sted, hvor der ikke kommer alt for meget støv. Særligt silikonedildoer har det med at samle støvet, og derfor kan det være en god idé at beholde æsken eller lægge den i en lille pose.

5) Når du er klar til at udforske din dildos muligheder, så tag den med i bad, hvor du vil få en helt anden oplevelse, end du plejer.

Er du på udkig efter en ny dildo – eller måske endda din første dildo – så kan du med fordel kigge på belugi.dk, hvor du finder Nordens største udvalg. Samtidig har de prisgaranti, ligesom de garanterer en 100 % diskret forsendelse, der gør, at du ikke behøver stå med røde ører, når postbudet kommer med din pakke.

 

Flere Nyheder