Glidecreme – når sex skal være ekstra godt

05 februar 2018 Astrid Pedersen
Glidecreme - når sex skal være ekstra godt

Er du glad for sex, og har du lyst til – og mod på – at det skal foregå dagligt, mens du er på farten, inden du skal ud af døren, eller lige før gæsterne kommer, så du kan få lidt farve i kinderne og et smil om læben? Så er du sikkert også ganske klar over, at det ikke lige er altid, man har tid til det store forspil. Og hvis det ikke skal blive en alt for pinefuld affære, er det fornuftigt at have en god og effektiv glidecreme lige ved hånden, som kan gøre oplevelsen lækker og fræk – sådan som den skal være.

Bedre sex for alle med glidecreme

Det kan også være, at du som kvinde i sin bedste alder har svært ved at opnå samme saftspændte højder, som i din pure ungdom. Når overgangsalderen er sat ind, vil der være en mangel på de hormoner, som sørger for den naturlige smørelse – så at sige. Derfor kan det være nødvendigt at tage hjælpemidler som en god og behagelig glidecreme i brug, hvis et samleje skal kunne gennemføres uden smerter og ubehag.

Forskellige typer af glidecreme

Der findes mange varianter af glidecreme på markedet. De fleste er baseret på enten vand eller silicone. De siliconebaserede glidecremer udmærker sig derved, at de er meget lidt fedtede og klistrede samt drøje i brug, i forhold til de som de vandbaserede varianter. Siliconebaseret glidecreme anbefales især til analsex, da de ikke – i modsætning til vandbaseret glidecreme – trænger ind i huden.

Det anbefales i derimod at anvende en vandbaseret glidecreme, når man har samleje med kondom. Olie- eller silikone baserede cremer kan i værste fald opløse kondomet. Det samme gør sig gældende for sexlegetøj fremstillet af silikone, plast eller gummi.

Du kan læse meget mere om forskellige varianter og deres anvendelse på belugi.dk

Flere Nyheder