Har du endnu ikke haft held med dine datingforsøg?

21 december 2020 Anders Lundtang Hansen

Du er faldet for den ene salgstale efter den anden fra reklamer, bannerannoncer med videre, hvor der er blevet fortalt, at det er lige på DERES datinghjemmeside, at du kommer til at høste den store kærlighed!

Du har købt dig ind i den forestilling om, at du var et af de lykkelige mennesker på plakaten for datingappen, der snart fandt kærligheden og levede lykkeligt til dine dages ende.
Og så så du gennem fingre med, at det nok var skuespillere, man så på plakaten, og at de udtalelser, der fulgte med, nok var fra betalte mennesker eller udvalgt som de få positive blandt de mange negative.

Desuden tør du dårligt tænke på, hvor mange penge du har brugt på medlemskaber på diverse datingsider, hvor du også har betalt for guld-, premium, plus-abonnement og meget mere.

Måske er det bare ved at være på tide, at du giver op.

Måske er kærligheden ikke tiltænkt dig.

Giv aldrig op – her er løsningen!

Kærligheden kan gøre ondt, og tabt kærlighed og et brud er noget af det værste i verden. Se bare på film, serier og musik, hvor meget der omhandler kærlighed.

Men når man så bliver spurgt, om man ville have undværet tiden før, så er svaret ofte: Nej!

For der fulgte så meget godt med, og det tog måske tid at finde kærligheden, men lykken i den sidste ende var det værd.

Og du kan forkorte den forsøgstid ved at få dig et godt overblik over de mange datingsites på Datingpilot.

Så skal du ikke længere prøve at gætte dig frem til, hvilke annoncer for datingsiderne, der er de mest troværdige, for det hænger mest sammen med størrelsen på pengepungen til en marketingkampagne.

På denne hjemmeside får du et uafhængigt overblik over statistik og personlige – og ærlige – anmeldelser af nogle af de største datinghjemmesider i Danmark.

Lad dem gøre forarbejdet for dig, så du kan skride forbi de kedelige skridt.

Flere Nyheder