Sensuel forførelse med pikant corsage

19 februar 2019 Astrid Pedersen
Sensuel forførelse med pikant corsage

Sexet undertøj til kvinder går i den professionelle verden under betegnelsen lingeri. Lingeri inkluderer alt fra bh og trusse sæt over frække og pikante strømper (selvsiddende såvel som holdt oppe ved hjælp af hofteholder), chemiser, teddys, roll ons, natkjoler, pikante kimoner og baby dolls til dansetrusser og bundløse trusser samt de flirtende og forførende korsetter og corsager.

Især korsetter og corsager er uløseligt forbundet med det kvindelige, idet disse intime beklædningsstykker vækker mindelser om dengang feminine kurver var det mest erotiske og statusfyldte aktiv, en kvinde kunne besidde. Men hvor Victoria tidens indsnørings metoder var de rene og skære tortur instrumenter, som efterlod kvinder med vansirede og direkte invalide kroppe, er nutidens korsetter og corsager udelukkende erotiske rekvisitter, som skal bringe nydelse og selvtillid til kvinder i alle størrelser, højder og drøjder.

Korset eller corsage?

Moderne korsetter er stadig udstyret med stivere, og strammer til en vis grad kroppen ind. Dette virker erotisk pirrende på nogle kvinder, men for dig, som foretrækker at kunne trække vejret helt frit, er den noget mere modererede version af korsettet – nemlig corsagen – en mulig løsning. En corsage er typisk fremstillet af elastisk materiale, således at den stadig fremhæver dine flotte kurver, dog uden at komme til at virke ubehagelig eller give dig en klaustrofobisk fornemmelse. Med en corsage kan du give dig 100% hen uden at være hindret af stivere, som klemmer din krop eller hindrer din udfoldelse. Og du vil med garanti fremstå både indbydende og sexet med en corsage, som passer præcist til dig og din krop.

Find den rette corsage online på love-lingeri.dk

Corsager findes til kvinder i alle størrelser – med eller uden kurver og former. Og du kan finde corsager, som er helt enkle i designet, såvel som corsager med blonder, flæser, sløjfer eller spænder. Se hele udvalget på love-lingeri.dk

Flere Nyheder