Slip for smerter ved sex med glidecreme

11 maj 2018 Astrid Pedersen
Slip for smerter ved sex med glidecreme

Sex og seksuelt samvær skal være sjovt og fantastisk. Og i hvert fald ikke smertefuldt. Desværre oplever mange kvinder, at de med årene begynder at opleve smerter ved vaginalt samleje. Dette kan medføre, at man mister lysten. Og så kan gnisten i et parforhold hurtigt dø ud.

Årsager til smerter ved samleje

Uanset om smerterne skyldes infektioner, anspændthed eller tørhed som følge af hormonelle forandringer, er det vigtigt, at problemet adresseres. Det er selvfølgelig vigtigt først at få sin læge eller gynækolog til at tage et kig, så det kan konstateres, om årsagen er medicinsk. Infektioner skal naturligvis behandles med antibiotika, og mange kvinder, som har været udsat for smerter ved samleje som følge af en infektion, oplever nærmest øjeblikkelig bedring og en tilbagekomst af lyst, efter at behandlingen er påbegyndt. Og muskelspændinger kan afhjælpes med de såkaldte smart balls eller en vibrator. Det er også en god idé at kigge på sin generelle helbredstilstand. Stress kan medføre mange former for spændinger i musklerne, og visse former for medicin kan medføre manglende lyst. Igen er det vigtigt, at sagkundskaben konsulteres, så man kan komme tilbage på det rette spor.

Få lysten tilbage med glidecreme

Hvis dine smerter og manglende lyst skulle vise sig at skyldes hormonelle forandringer – for eksempel i forbindelse med overgangsalderen – er der ikke så meget, an rent medicinsk skal gøre. Men her kan glidecreme være en rigtig stor hjælp. Og der er sket meget, siden det eneste alternativ til apotekets usexede eksplorationscreme var en tur i en sexshop for homoseksuelle mænd. Nu om stunder kan du finde såvel vandbaseret som siliconebaseret glidecreme online i en velassorteret webshop – som for eksempel belugi.dk. I Belugis store apotek for bedre sex på https://www.belugi.dk/apotek-til-bedre-sex/apotek-til-bedre-sex/glidecreme finder du – sammen med alskens lækre massage olier, sexforstærkende cremer og salver samt duftlys og tilbehør til intim barbering – glidecreme, som kn gøre dit sexliv bedre og helt smertefrit.

Flere Nyheder