Trænger du ikke også lidt til en sexaftale?

07 maj 2021 Anders Lundtang Hansen

Indrøm det bare: sex er dejligt!

Men alligevel er den moderne parringsleg blevet mere kompliceret, end hvis man skal løse en rubiksterning.

Andre dyrearter har deres parringsritualer, som man kan følge, men vi mennesker er blevet bevidste om vores behov, krop, mål, ambitioner og meget andet, som også har indfundet sig i vores sexliv, så det ikke er lige så nemt, som det måske var i forhistorien.

Pointen er, at hvis man bare fremlægger det kort og direkte, at man søger sex, så skal man virkelig gøre det det rigtige sted, for ellers kan man blive sat i bås som en pervers person, der ikke har andet i livet og tænker kortfattet og småligt.

Men hvorfor skal man nu sidde tilbage med det prædikat, for sex er jo grundbestanden i vores overlevelse og noget af det bedste, man kan opleve i livet?

Derfor har man rent ud sagt nogle gange bare brug for en gedigen sexaftale.

En sexaftale skal der også til i livet

Se, nu forestiller man sig måske sådan noget med sexaftaler som noget, hvor midaldrende mennesker mødes i en grumset skovbund og får tilfredsstillet deres umiddelbare behov på en gusten måde.

Men langt de fleste mennesker vil jo gerne hav sex, det gælder bare om at finde det rette fora for den slags, hvor man ikke skal krænkes, udstilles eller betale penge for det.

Heldigvis findes der da sådan et mødested for sexaftaler, og alt andet ville da også være underligt, når nu sex er sådan en vigtig bestanddel af vores liv.

Det er her, at man kan aftale, hvad man er til, hvor man vil mødes, hvad man vil lave – og især også, hvad man ikke vil lave.

Man kan om muligt altid finde en partner, som man tænder på.

Der er da ikke noget at miste her!

Flere Nyheder